Personal training - kokonaisvaltainen hyvinvointimatka

Tavoitteletko painonpudotusta, kuntosaliharjoittelun aloittamista, peruskunnon parantamista tai kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämistä?

Hyvinvointimatkasi alkaa tästä! Suunnittele oma hyvinvointisi kanssani ja löydetään yhdessä yksilöllinen valmennus, joka vastaa tarpeitasi. Räätälöin ohjelmat huomioiden elämäntilanteesi, jotta voit noudattaa niitä helposti ja turvallisesti.

Valitse erilaisista paketeista juuri sinulle sopiva vaihtoehto ja aloita matkasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia. Valmennusohjelmat toteutetaan ennalta sovitussa paikassa, joten voit aloittaa harjoittelun missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

Ole aktiivinen hyvinvointisi suhteen jo tänään! Ota yhteyttä ja aloita matkasi kohti parempaa elämää.

Yksilövalmennus

Personal Training -valmennuksessa pääpaino on sinun fyysisen kunnon kehittämisessä, lähtötilanne ja toiveet huomioiden. Tavoitteet voivat vaihdella elämäntapamuutoksesta rasvanpolttoon, itsevarmuuden lisäämiseen, energiatasojen parantamiseen arjessa ja parempaan palautumiseen tai hyvään uneen liittyen.

yksilövalmennus
  • Alkukonsultaatio 30 min
  • Alkukartoitus ja testit
  • Henkilökohtainen treeniohjelma
  • Yhteiset treenit 1-4 kertaa/kk (60min)
  • Ruokapäiväkirjan analyysi 
  • Valmentajan tuki

Looking good!

Personal training

Aktiivinen elämäntapa ja säännöllinen liikunta edistävät hyvinvointia monin tavoin.

Personal Training -valmennuksessa painotetaan sinua ja sinun askeleitasi kohti unelmiasi ja omia tavoitteitasi. 

Säännöllisen harjoittelun myötä et paranna vain fyysistä kuntoasi, vaan sillä on positiivinen vaikutus myös kehon koostumukseen, jaksamiseen, motivaatioon sekä aivojen toimintaan ja luovuuteen.


Ravintovalmennus

Terveellinen ruokavalio tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja yleistä jaksamista.

Hyvät ruokailutottumukset auttavat ennaltaehkäisemään monia sairauksia, kuten diabetesta ja sydän- ja verisuonitauteja, sekä tukevat myös mielenterveyttä.

Lisäksi terveellinen ruokavalio parantaa kehon koostumusta ja auttaa painonhallinnassa, sekä edistää suorituskykyä ja parempaa palautumista.

Palautuminen

Tasapaino fyysisen aktiivisuuden ja levon välillä on todella tärkeää, erityisesti arjen kiireiden keskellä. Keho tarvitsee aikaa palautumiseen kovan fyysisen suorituksen jälkeen, mutta myös stressaavan arjen keskellä. 

Jaksamista edistetään panostamalla itselle mieluisiin aktiviteetteihin, rauhoittumiseen, hyvään yöuniin ja säännölliseen rutiineihin sekä työssä että vapaa-ajalla.

Ota yhteyttä